Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Natuur- en Sterrenkunde

WO Natuur- en Sterrenkunde

Binnen de studie Natuur- en Sterrenkunde zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Natuur- en Sterrenkunde wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Natuur- en Sterrenkunde-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Natuur- en Sterrenkunde

De universitaire bachelorstudie Natuur- en Sterrenkunde is gericht op de vraag hoe de ons omringende wereld in elkaar zit. Je bestudeert kleine deeltjes als atomen en quarks, maar ook hele melkwegstelsels en het heelal. De opgedane kennis gebruik je voor het ontwikkelen van nieuwe technologie, materialen en energieopwekking. Ook verbeter je klimaatmodellen en ontraadsel je bijvoorbeeld sterevoluties.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 383
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 128.333
Studenten aantal: 1262

Bachelor Natuur- en Sterrenkunde opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Natuur- en Sterrenkunde opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Natuur- en Sterrenkunde-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Utrecht
Universiteit van Amsterdam
Radboud Universiteit

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud