Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Molecular Science and Technology (joint degree)

WO Molecular Science and Technology (joint degree)

Binnen de studie Molecular Science and Technology (joint degree) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Molecular Science and Technology (joint degree) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Molecular Science and Technology (joint degree)-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Molecular Science and Technology (joint degree)

De universitaire bachelorstudie Molecular Science and Technology richt zich op scheikunde, maar ook op chemische technologie en duurzame ontwikkeling. Om te begrijpen waarom stoffen zich gedragen zoals ze zich gedragen verdiepen chemici zich in de bouw van moleculen. Daarvoor hebben chemici een flinke portie theoretische kennis in huis. Tegelijkertijd is scheikunde een experimenteel vak en doen chemici proeven met behulp van allerlei apparatuur in laboratoria. Voor (bio)technologen is de grote vraag: zoals het in het klein werkt, lukt dat ook in het groot? Chemisch technologen en biotechnologen vertalen de nieuwe duurzame processen van laboratoriumschaal naar industriële schaal.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 121
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 121.000
Studenten aantal: 536

Bachelor Molecular Science and Technology (joint degree) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Molecular Science and Technology (joint degree) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Molecular Science and Technology (joint degree)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud