Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Molecular Mechanisms of Disease (research)

WO Molecular Mechanisms of Disease (research)

Binnen de studie Molecular Mechanisms of Disease (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Molecular Mechanisms of Disease (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Molecular Mechanisms of Disease (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Molecular Mechanisms of Disease (research)

De universitaire masterstudie Molecular Mechanisms of Disease (research) is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. De studie is gericht op moleculaire levenswetenschappen en de vertaling hiervan naar experimenteel klinisch onderzoek bij patiënten. Je bestudeert infectie, immuniteit en weefselreparatie, metabolisme, celgroei en functionele genomica en neurale ontwikkeling.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 23
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 23.000
Studenten aantal: 55

Master Molecular Mechanisms of Disease (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Molecular Mechanisms of Disease (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Molecular Mechanisms of Disease (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Radboud Universiteit

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud