Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Moleculaire Levenswetenschappen

WO Moleculaire Levenswetenschappen

Binnen de studie Moleculaire Levenswetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Moleculaire Levenswetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Moleculaire Levenswetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Moleculaire Levenswetenschappen

De universitaire bachelorstudie Moleculaire Levenswetenschappen is gericht op de moleculaire basis van ziekteprocessen. De nadruk ligt op het integreren van verschillende onderwijsrichtingen (biologie, scheikunde en biomedische wetenschappen) om een multidisciplinaire studie over moleculaire levenswetenschappen mogelijk te maken. Voorbeelden van onderzoeksvragen: welke moleculaire informatie levert het humane genoom op? Hoe kunnen we moleculen opsporen die bij ziekten zijn betrokken? En wat is de functie van deze moleculen?

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 166
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 83.000
Studenten aantal: 582

Bachelor Moleculaire Levenswetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Moleculaire Levenswetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Moleculaire Levenswetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Radboud Universiteit
Wageningen University & Research

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud