Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Medische Informatiekunde

WO Medische Informatiekunde

Binnen de studie Medische Informatiekunde zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Medische Informatiekunde wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Medische Informatiekunde-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Medische Informatiekunde

De universitaire bachelorstudie Medische Informatiekunde is gericht op de combinatie van geneeskunde en informatica. Centraal staat de vraag hoe medische informatie wordt opgeslagen, verwerkt, uitgewisseld en geoptimaliseerd. Je leert gegevens uit de gezondheidszorg verwerken tot informatie die nodig is om gezondheidszorgorganisaties te besturen, beheersen en laten functioneren.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 69
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 69.000
Studenten aantal: 140

Bachelor Medische Informatiekunde opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Medische Informatiekunde opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Medische Informatiekunde-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud