Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Medical Engineering

WO Medical Engineering

Binnen de studie Medical Engineering zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Medical Engineering wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Medical Engineering-gerelateerde opleidingen.

Master Medical Engineering

De universitaire masterstudie Medical Engineering is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Tijdens de studie leer je hoe je medisch-technische oplossingen kunt ontwerpen voor ziekenhuizen. Dit kan het ontwikkelen van nieuwe apparatuur zijn, maar ook het verbeteren en optimaliseren van een bestaande behandelmethode.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 28
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 28.000
Studenten aantal: 158

Master Medical Engineering opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Medical Engineering opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Medical Engineering-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Eindhoven

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud