Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Mediatechnology

WO Mediatechnology

Binnen de studie Mediatechnology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Mediatechnology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Mediatechnology-gerelateerde opleidingen.

Master Mediatechnology

De universitaire masterstudie Mediatechnology is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het ontwerpen en vormgeven van producten, applicaties, systemen en (netwerk)infrastructuren binnen de mediasector. Communicatie, media en informatica spelen hierbij een belangrijke rol.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: slecht
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 19
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 19.000
Studenten aantal: 77

Master Mediatechnology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Mediatechnology opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Mediatechnology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud