Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Mechanical Engineering

WO Mechanical Engineering

Binnen de studie Mechanical Engineering zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Mechanical Engineering wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Mechanical Engineering-gerelateerde opleidingen.

Master Mechanical Engineering

De universitaire masterstudie Mechanical Engineering is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het bedenken, ontwerpen, analyseren, vervaardigen en verbeteren van werktuigbouwkundige producten, processen en systemen. Dit kan alleen als je kennis hebt van de laatste technologische ontwikkelingen en je eigen werk in een maatschappelijke context kunt plaatsen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 500
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 125.000
Studenten aantal: 2144

Master Mechanical Engineering opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Mechanical Engineering opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Mechanical Engineering-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Delft
Technische Universiteit Eindhoven
Universiteit Twente
Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud