Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Materials Science and Engineering

WO Materials Science and Engineering

Binnen de studie Materials Science and Engineering zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Materials Science and Engineering wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Materials Science and Engineering-gerelateerde opleidingen.

Master Materials Science and Engineering

De universitaire masterstudie Materials Science and Engineering is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het selecteren van geschikte materialen voor producten en industriële processen. Daarnaast is er veel aandacht voor het ontwerpen van nieuwe materialen voor specifieke toepassingen en behoeften. Je leert materiaalstructuren begrijpen, veranderen en ontwerpen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: zeer goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 50
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 50.000
Studenten aantal: 157

Master Materials Science and Engineering opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Materials Science and Engineering opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Materials Science and Engineering-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Delft

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud