Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Master Statistical Science for the Life and Behavioural Sciences

WO Master Statistical Science for the Life and Behavioural Sciences

Binnen de studie Master Statistical Science for the Life and Behavioural Sciences zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Master Statistical Science for the Life and Behavioural Sciences wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Master Statistical Science for the Life and Behavioural Sciences-gerelateerde opleidingen.

Master Master Statistical Science for the Life and Behavioural Sciences

De universitaire masterstudie Statistical Science for the Life and Behavioural Sciences richt zich op de filosofie en methodologie achter statistisch modelleren en de analyse van data. Je richt je op de toepasbaarheid van statistiek in zowel de levenswetenschappen als de gedragswetenschappen. Deze verdieping in de statistiek stelt je in staat om weloverwogen beslissingen te kunnen maken in de toepasbaarheid van statistiek in verscheidene scenario's en om zelf nieuwe modellen en technieken te kunnen construeren.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 51
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 51.000
Studenten aantal: 168

Master Master Statistical Science for the Life and Behavioural Sciences opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Master Statistical Science for the Life and Behavioural Sciences opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Master Statistical Science for the Life and Behavioural Sciences-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud