Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Master City Developer

WO Master City Developer

Binnen de studie Master City Developer zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Master City Developer wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Master City Developer-gerelateerde opleidingen.

Master Master City Developer

De postinitiële masterstudie (wo) Master City Developer is gericht op gebiedsontwikkeling. Je verdiept je kennis over de economische, fysieke en sociale aspecten binnen gebieds(her)ontwikkeling. Je leert om de verschillende aspecten te integreren en om theorie met de praktijk te verbinden. Daarnaast leer je je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Soort opleiding: Master

Master Master City Developer opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Master City Developer opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Master City Developer-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud