Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Marine Technology

WO Marine Technology

Binnen de studie Marine Technology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Marine Technology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Marine Technology-gerelateerde opleidingen.

Master Marine Technology

De universitaire masterstudie Marine Technology is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het ontwerpen van schepen, weerstand en voortstuwing van schepen, de inrichting en organisatie van scheepswerven, automatisering, scheepsexploitatie, scheepseconomie en speciale vaartuigen, bedoeld voor grondstofwinning op de zeebodem en andere offshore activiteiten. De afgelopen decennia hebben zich allerlei ontwikkelingen voorgedaan in de scheepsbouw en scheepvaart, zoals de ontwikkeling van nieuwe maritieme constructies, de toegenomen aandacht voor veiligheid en het milieu.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: zeer goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 50
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 50.000
Studenten aantal: 169

Master Marine Technology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Marine Technology opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Marine Technology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Delft

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud