Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Management of Technology

WO Management of Technology

Binnen de studie Management of Technology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Management of Technology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Management of Technology-gerelateerde opleidingen.

Master Management of Technology

De universitaire masterstudie Management of Technology is een voortzetting en verdieping van een mono-technische bachelorstudie. De studie is gericht op het onderzoeken en begrijpen van technologie als corporate resource, die de operationele en strategische opties van een bedrijf beïnvloedt. Als je nieuwe producten ontwikkelt, besteed je aandacht aan veiligheid, duurzaamheid en de verwachtingen van de nationale en globale maatschappijen, regeringen en consumenten.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 102
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 102.000
Studenten aantal: 317

Master Management of Technology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Management of Technology opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Management of Technology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Delft

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud