Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek

WO Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek

Binnen de studie Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek

De universitaire bachelorstudie Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek is gericht op luchtvaart- en ruimtevaarttechniek. Hierbij kun je denken aan het construeren, testen, onderhouden en exploiteren van vliegtuigen of ruimtevaartuigen (inclusief lanceervoertuigen en ruimtestations). Deze objecten voldoen vaak aan tegenstrijdige eisen. Je houdt bijvoorbeeld rekening met levensduur, veiligheid, brandstofverbruik en gewicht. Je verwerft kennis van aërodynamica, materiaalkunde, regelsystemen en constructietechnieken.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 425
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 425.000
Studenten aantal: 1533

Bachelor Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Technische Universiteit Delft

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud