Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Legal Research (research)

WO Legal Research (research)

Binnen de studie Legal Research (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Legal Research (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Legal Research (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Legal Research (research)

De universitaire masterstudie Legal Research (research) is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. De studie is gericht op de grondslagen van het juridisch onderzoek en op de methoden en technieken van onderzoek in verwante disciplines.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 7
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 7.000
Studenten aantal: 37

Master Legal Research (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Legal Research (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Legal Research (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud