Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Law and Technology

WO Law and Technology

Binnen de studie Law and Technology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Law and Technology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Law and Technology-gerelateerde opleidingen.

Master Law and Technology

De universitaire masterstudie Law and Technology is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de wettelijke, ethische en bestuurskundige aspecten van de introductie van innovatieve technologieën als biotechnologie en nanotechnologie. Daarnaast bestudeer je de gevolgen die deze introductie heeft voor het management van technologie binnen organisaties.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 121
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 121.000

Master Law and Technology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Law and Technology opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Law and Technology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Tilburg University

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud