Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Jeugdrecht

WO Jeugdrecht

Binnen de studie Jeugdrecht zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Jeugdrecht wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Jeugdrecht-gerelateerde opleidingen.

Master Jeugdrecht

De universitaire masterstudie Jeugdrecht is een voorzetting en verdieping van een bachelorstudie. In de studie doe je kennis en inzicht op het terrein van het jeugdrecht op. Daarnaast krijg je diverse praktische en academische onderzoeksvaardigheden aangeleerd. De master heeft een sterk juridisch accent, maar heeft ook oog voor de invloed van andere disciplines op het jeugdrecht, zoals criminologie en pedagogiek.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 43
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 43.000

Master Jeugdrecht opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Jeugdrecht opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Jeugdrecht-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud