Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO IT-recht

WO IT-recht

Binnen de studie IT-recht zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in IT-recht wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de IT-recht-gerelateerde opleidingen.

Master IT-recht

De universitaire masterstudie IT-recht is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie waarna je een specialistisch programma volgt voor informaticarecht (over rechtsvragen die worden opgeroepen door het toenemende gebruik van informaticatechnologie) of de rechtsinformatica (over het ontwikkelen en gebruiken van informatietechnologie voor het uitvoeren van juridische werkzaamheden).

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 30
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 30.000

Master IT-recht opleidingen

Lijkt het jou interessant om een IT-recht opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle IT-recht-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud