Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Internationale Betrekkingen (research)

WO Internationale Betrekkingen (research)

Binnen de studie Internationale Betrekkingen (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Internationale Betrekkingen (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Internationale Betrekkingen (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Internationale Betrekkingen (research)

De universitaire masterstudie Internationale Betrekkingen (research) is gericht op het verrichten van zelfstandig academisch onderzoek. De nadruk ligt op het verwerven van relevante kennis, onderzoeksvaardigheden en technieken en op het verkrijgen van inzicht in de stand van de wetenschapsbeoefening in de moderne geschiedenis en de internationale betrekkingen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 12
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 12.000
Studenten aantal: 33

Master Internationale Betrekkingen (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Internationale Betrekkingen (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Internationale Betrekkingen (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud