Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie

WO Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie

Binnen de studie Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie

De universitaire bachelorstudie Internationale Betrekkingen en Internationale Organisaties is gericht op internationale beleidsvraagstukken waarbij mogelijk tegenstrijdige belangen tussen landen en binnen internationale organisaties een belangrijke rol spelen. De studie van deze vraagstukken heeft een multidisciplinair karakter. Je krijgt inzicht in geschiedenis, politiek, economie, filosofie en recht.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 256
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 256.000
Studenten aantal: 807

Bachelor Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud