Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO International Relations and Diplomacy

WO International Relations and Diplomacy

Binnen de studie International Relations and Diplomacy zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in International Relations and Diplomacy wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de International Relations and Diplomacy-gerelateerde opleidingen.

Master International Relations and Diplomacy

De postinitiële masterstudie (wo) International Relations and Diplomacy is gericht op internationale relaties en politieke wetenschappen. Je leert over internationale onderhandelingen en diplomatie.

Soort opleiding: Master

Master International Relations and Diplomacy opleidingen

Lijkt het jou interessant om een International Relations and Diplomacy opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle International Relations and Diplomacy-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud