Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO International Criminal Law

WO International Criminal Law

Binnen de studie International Criminal Law zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in International Criminal Law wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de International Criminal Law-gerelateerde opleidingen.

Master International Criminal Law

De universitaire masterstudie International Criminal Law is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is erop gericht om internationale strafrechtadvocaten een brede kennis bij te brengen over strafrecht. Dit wordt bereikt door een duaal perspectief op internationaal strafrecht, namelijk een common law en strafrechtelijk perspectief en een privaatrechterlijk en strafrechtelijk perspectief.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 79
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 79.000

Master International Criminal Law opleidingen

Lijkt het jou interessant om een International Criminal Law opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle International Criminal Law-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud