Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO International Crimes, Conflict and Criminology

WO International Crimes, Conflict and Criminology

Binnen de studie International Crimes, Conflict and Criminology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in International Crimes, Conflict and Criminology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de International Crimes, Conflict and Criminology-gerelateerde opleidingen.

Master International Crimes, Conflict and Criminology

De universitaire masterstudie International Crimes, Conflict and Criminology behandelt breed internationale misdaden, vooral op de rol van individuen, groepen, staten en de internationale gemeenschap. Bereiken van inzicht in de psychologie van daders, criminologische theorieën op organisatorische processen en politieke kwesties. Het uiteindelijke doel is een wetenschappelijke benadering van alle hiermee samenhangende onderwerpen om maatregelen op te stellen om diverse misdaden te verhinderen. Het programma leidt op tot academici en beroeps.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 36
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 36.000

Master International Crimes, Conflict and Criminology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een International Crimes, Conflict and Criminology opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle International Crimes, Conflict and Criminology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud