Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO International Business Taxation

WO International Business Taxation

Binnen de studie International Business Taxation zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in International Business Taxation wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de International Business Taxation-gerelateerde opleidingen.

Master International Business Taxation

De universitaire masterstudie International Business Taxation is gericht op het vergaren van kennis over de belangrijkste gebieden van internationale fiscale economie. Je krijgt inzicht in hoe fiscale en economische belangen samenhangen en je wordt optimaal voorbereid om de processen rondom de besluitvorming op het gebied van internationale belastingen binnen ondernemingen, te verbeteren.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 35
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 35.000

Master International Business Taxation opleidingen

Lijkt het jou interessant om een International Business Taxation opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle International Business Taxation-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Tilburg University

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud