Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO International Business Law

WO International Business Law

Binnen de studie International Business Law zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in International Business Law wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de International Business Law-gerelateerde opleidingen.

Master International Business Law

De universitaire masterstudie International Business Law is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de studie van het internationaal handelsrecht, Europees bedrijfsrecht en Europees mededingingsrecht.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 109
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 54.500

Master International Business Law opleidingen

Lijkt het jou interessant om een International Business Law opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle International Business Law-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Tilburg University
Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud