Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO International and European Tax Law

WO International and European Tax Law

Binnen de studie International and European Tax Law zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in International and European Tax Law wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de International and European Tax Law-gerelateerde opleidingen.

Master International and European Tax Law

De universitaire masterstudie International and European Tax Law richt zich op de vennootschapsbelasting en internationale fiscale planning. De multidisciplinaire aanpak combineert fiscaal recht, Europees recht, het bedrijfsleven en de politiek. De studie biedt inzicht in de onderlinge afhankelijkheid van bedrijfsstructuren, de investeringen, grensoverschrijdende arbeid en fiscaal recht.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 48
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 48.000

Master International and European Tax Law opleidingen

Lijkt het jou interessant om een International and European Tax Law opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle International and European Tax Law-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Maastricht University

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud