Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO International and European Law

WO International and European Law

Binnen de studie International and European Law zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in International and European Law wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de International and European Law-gerelateerde opleidingen.

Bachelor International and European Law

De universitaire bachelorstudie International and European Law is gericht op de juridische praktijk. Je bent vooral bezig met juridische verhoudingen tussen landen. Onze wetgeving wordt beïnvloed door het recht van andere landen, die van de EU en het internationale recht. Een jurist in Nederland moet daarom goed op de hoogte zijn van het internationale en het Europees recht.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 373
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 374.000
Studenten aantal: 880

Bachelor International and European Law opleidingen

Lijkt het jou interessant om een International and European Law opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle International and European Law-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Master International and European Law

De universitaire masterstudie International and European law is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de juridische praktijk van internationale samenwerking.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 396
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 132.333

Master International and European Law opleidingen

Lijkt het jou interessant om een International and European Law opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle International and European Law-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam
Tilburg University
Radboud Universiteit

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud