Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Interaction Technology

WO Interaction Technology

Binnen de studie Interaction Technology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Interaction Technology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Interaction Technology-gerelateerde opleidingen.

Master Interaction Technology

De universitaire masterstudie Interaction Technology is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de interactie tussen de computergebruiker en de computer. Je verwerft kennis van mens-computercommunicatie, variërend van technologie tot het natuurlijk gebruik van interactieve en intelligente media. Denk hierbij aan onderwerpen als spraak, natuurlijke taalverwerking en kunstmatige intelligentie. Ook besteed je aandacht aan psychologie, filosofie en sociologie. Kennis van deze vakgebieden draagt bij aan het uiteindelijke ontwerp van de complexe, multi-mediale taalinterfaces die je leert bouwen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 44
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 44.000
Studenten aantal: 214

Master Interaction Technology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Interaction Technology opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Interaction Technology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Twente

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud