Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Integrated Product Design

WO Integrated Product Design

Binnen de studie Integrated Product Design zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Integrated Product Design wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Integrated Product Design-gerelateerde opleidingen.

Master Integrated Product Design

De universitaire masterstudie Integrated Product Design is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het ontwerp van innovatieve massa- en serieproducten en product-servicecombinaties. Je houdt je onder meer bezig met designtheorie, innovatieve methoden, ergonomie, materiaal- en productiewetenschap en onderzoeksmethoden.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: slecht
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 115
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 115.000
Studenten aantal: 400

Master Integrated Product Design opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Integrated Product Design opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Integrated Product Design-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Delft

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud