Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Innovation Sciences

WO Innovation Sciences

Binnen de studie Innovation Sciences zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Innovation Sciences wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Innovation Sciences-gerelateerde opleidingen.

Master Innovation Sciences

De universitaire masterstudie Innovation Sciences is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op technologische innovatieprocessen. Je ontwerpt beleid en adviseert over de gewenste (maatschappelijke) ontwikkeling van technische veranderingen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 15
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 15.000
Studenten aantal: 95

Master Innovation Sciences opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Innovation Sciences opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Innovation Sciences-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Eindhoven

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud