Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Information Studies

WO Information Studies

Binnen de studie Information Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Information Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Information Studies-gerelateerde opleidingen.

Master Information Studies

De universitaire masterstudie Information Studies bestaat uit twee richtingen: Business Information Systems en Human Centered Multimedia. De studie Business Information Systems leidt op om de behoeften van organisaties en hun klanten te vertalen naar innovatieve combinaties van informatiesystemen en organisatorische maatregelen. De focus ligt op de mogelijkheden en de beperkingen van ICT. De studie Human Centered Multimedia bouwt voort op bestaande kennis van technologie, communicatie en interactie tussen mens en machine. De nadruk ligt op het gebruik van technologie in de moderne, intelligente toepassingen. Studenten leren hoe ze technologie toepassen in een praktische context door een combinatie van onderzoek en ontwerp opdrachten.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 167
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 167.000

Master Information Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Information Studies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Information Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud