Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Information Sciences

WO Information Sciences

Binnen de studie Information Sciences zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Information Sciences wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Information Sciences-gerelateerde opleidingen.

Master Information Sciences

De universitaire masterstudie Information Sciences is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie combineert inzichten uit bijvoorbeeld de sociologie, psychologie, design, bedrijfseconomie en informatica. Je houdt je bezig met de vraag hoe ICT kan worden ingezet om zoveel mogelijk mensen en organisaties tot nut te zijn.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 60
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 30.000

Master Information Sciences opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Information Sciences opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Information Sciences-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam
Radboud Universiteit

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen