Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Information Science

WO Information Science

Binnen de studie Information Science zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Information Science wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Information Science-gerelateerde opleidingen.

Master Information Science

De universitaire masterstudie Information Science is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de studie van informatie waarmee het denken en handelen van mensen en organisaties wordt vastgelegd en verspreid. Je besteedt bijvoorbeeld aandacht aan de totstandkoming van informatieproducten en de verbetering van de informatievoorziening.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 83
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 83.000
Studenten aantal: 314

Master Information Science opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Information Science opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Information Science-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud