Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Informatierecht

WO Informatierecht

Binnen de studie Informatierecht zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Informatierecht wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Informatierecht-gerelateerde opleidingen.

Master Informatierecht

De universitaire masterstudie Informatierecht is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het recht van productie, opslag, verspreiding, ontvangst en gebruik van informatie. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met auteursrecht en mediarecht.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 50
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 50.000

Master Informatierecht opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Informatierecht opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Informatierecht-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud