Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Informatiekunde

WO Informatiekunde

Binnen de studie Informatiekunde zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Informatiekunde wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Informatiekunde-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Informatiekunde

De universitaire bachelorstudie Informatiekunde is gericht op de studie van informatie- en communicatieprocessen en op de rol die ICT daarbij kan spelen. Je combineert inzichten uit de informatica, bestuurs- en organisatiekunde, cognitiewetenschappen en communicatiewetenschappen. Je houdt je bezig met de vraag hoe ICT kan worden ingezet om mensen en organisaties optimaal te ondersteunen.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 298
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 99.667
Studenten aantal: 963

Bachelor Informatiekunde opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Informatiekunde opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Informatiekunde-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Rijksuniversiteit Groningen
Universiteit Utrecht
Universiteit van Amsterdam
Open Universiteit

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud