Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Industrieel Ontwerpen

WO Industrieel Ontwerpen

Binnen de studie Industrieel Ontwerpen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Industrieel Ontwerpen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Industrieel Ontwerpen-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Industrieel Ontwerpen

De universitaire bachelorstudie Industrieel Ontwerpen is gericht op het ontwerpen van duurzame goederen en diensten. Je besteedt aandacht aan ontwerpen, techniek, vormgeving, ergonomie en bedrijfskunde. Daarbij doe je veel kennis op van het ontwerp en de ontwikkeling van producten, diensten en systemen.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 405
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 203.500
Studenten aantal: 1609

Bachelor Industrieel Ontwerpen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Industrieel Ontwerpen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Industrieel Ontwerpen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Technische Universiteit Delft
Universiteit Twente

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud