Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Industrial Design Engineering

WO Industrial Design Engineering

Binnen de studie Industrial Design Engineering zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Industrial Design Engineering wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Industrial Design Engineering-gerelateerde opleidingen.

Master Industrial Design Engineering

De universitaire masterstudie Industrial Design Engineering is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op duurzame goederen en diensten ontwerpen. Je besteedt aandacht aan ontwerpen, techniek, vormgeving, ergonomie en bedrijfskunde. Daarbij doe je veel kennis op van het ontwerp en de ontwikkeling van producten, diensten en systemen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: slecht
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 44
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 44.000
Studenten aantal: 237

Master Industrial Design Engineering opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Industrial Design Engineering opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Industrial Design Engineering-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Twente

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud