Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Industrial and Applied Mathematics

WO Industrial and Applied Mathematics

Binnen de studie Industrial and Applied Mathematics zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Industrial and Applied Mathematics wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Industrial and Applied Mathematics-gerelateerde opleidingen.

Master Industrial and Applied Mathematics

De universitaire masterstudie Industrial and Applied Mathematics is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de toepassing van wiskunde op industriële problemen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 38
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 38.000
Studenten aantal: 152

Master Industrial and Applied Mathematics opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Industrial and Applied Mathematics opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Industrial and Applied Mathematics-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Eindhoven

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud