Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO ICT in Business and the Public Sector

WO ICT in Business and the Public Sector

Binnen de studie ICT in Business and the Public Sector zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in ICT in Business and the Public Sector wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de ICT in Business and the Public Sector-gerelateerde opleidingen.

Master ICT in Business and the Public Sector

De universitaire masterstudie ICT in Business and the Public Sector is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het grensvlak van management en informatica. Centraal staat de wisselwerking tussen de integratie van organisaties en ICT. Wat kan ICT tegenwoordig bijdragen aan een efficiënte en slimme bedrijfsvoering? En hoe gebruik je ICT als besparingsinstrument? Met dergelijke vraagstukken houd je je tijdens de studie bezig.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 14
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 14.000
Studenten aantal: 84

Master ICT in Business and the Public Sector opleidingen

Lijkt het jou interessant om een ICT in Business and the Public Sector opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle ICT in Business and the Public Sector-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud