Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Human-technology Interaction

WO Human-technology Interaction

Binnen de studie Human-technology Interaction zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Human-technology Interaction wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Human-technology Interaction-gerelateerde opleidingen.

Master Human-technology Interaction

De universitaire masterstudie Human-Technology Interaction is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de interactie tussen mensen en hun technische omgeving. Je leert die interactie te stimuleren door de functionaliteit en hanteerbaarheid van technische producten, systemen en omgevingen te verbeteren.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: slecht
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 50
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 50.000
Studenten aantal: 162

Master Human-technology Interaction opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Human-technology Interaction opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Human-technology Interaction-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Eindhoven

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud