Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Human-Machine Communication

WO Human-Machine Communication

Binnen de studie Human-Machine Communication zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Human-Machine Communication wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Human-Machine Communication-gerelateerde opleidingen.

Master Human-Machine Communication

De universitaire masterstudie Human-Machine Communication is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het leren begrijpen van het denken en handelen van mensen. Die kennis gebruik je om de interactie tussen mensen en computers te verbeteren, bijvoorbeeld door de toepassing van gebruikersmodellen en taaltechnologie.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 10
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 10.000
Studenten aantal: 32

Master Human-Machine Communication opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Human-Machine Communication opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Human-Machine Communication-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud