Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Global Law

WO Global Law

Binnen de studie Global Law zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Global Law wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Global Law-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Global Law

De universitaire bachelorstudie Global Law is gebaseerd op een traditionele rechtenstudie, maar dan bekeken vanuit een internationaal perspectief. Je leert in de studie juridische conflicten op te lossen, ongeacht het soort bedrijf, land of jurisdictie waarin het conflict zich afspeelt. Je vergaart academische en praktische vaardigheden waarmee je transnationale conflicten vanuit verschillende perspectieven leert bekijken en op te lossen.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 248
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 248.000
Studenten aantal: 678

Bachelor Global Law opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Global Law opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Global Law-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Tilburg University

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud