Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Food Technology

WO Food Technology

Binnen de studie Food Technology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Food Technology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Food Technology-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Food Technology

De universitaire bachelorstudie Food Technology is gericht op het toepassen van scheikundige, natuurkundige en microbiologische kennis bij de productie van levensmiddelen. Je verwerft kennis van de samenstelling, structuur en eigenschappen van grondstoffen, halffabrikaten en levensmiddelen. Je leert welke bewerkingen je kunt toepassen en welke veranderingen de producten ondergaan bij bewerking, opslag en vervoer.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 127
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 127.000
Studenten aantal: 453

Bachelor Food Technology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Food Technology opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Food Technology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Wageningen University & Research

Master Food Technology

De universitaire masterstudie Food Technology is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het toepassen van scheikundige, natuurkundige en microbiologische kennis voor de productie van levensmiddelen. Je verwerft kennis van de samenstelling, structuur en eigenschappen van grondstoffen, halffabrikaten en levensmiddelen. Je leert welke bewerkingen je kunt toepassen en welke veranderingen de producten ondergaan bij bewerking, opslag en vervoer.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 244
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 244.000
Studenten aantal: 700

Master Food Technology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Food Technology opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Food Technology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Wageningen University & Research

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud