Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Fiscaal Recht

WO Fiscaal Recht

Binnen de studie Fiscaal Recht zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Fiscaal Recht wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Fiscaal Recht-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Fiscaal Recht

De universitaire bachelorstudie Fiscaal Recht is gericht op het (inter)nationaal belastingrecht. Belasting speelt bij veel zaken een rol, zoals wanneer men een huis koopt, een onderneming start, een testament opstelt of in het huwelijksbootje stapt. Er zijn weinig activiteiten te bedenken waarbij belastingheffing geen rol speelt. Ieder jaar zijn er weer forse wijzigingen waarover de fiscaal jurist adviseert: bij grote multinationals, aan zelfstandig ondernemers en zelfs binnen de eigen vrienden- en familiekring.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 578
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 120.800
Studenten aantal: 2059

Bachelor Fiscaal Recht opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Fiscaal Recht opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Fiscaal Recht-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Leiden
Erasmus Universiteit Rotterdam
Maastricht University
Universiteit van Amsterdam
Tilburg University

Master Fiscaal Recht

De postinitiële masterstudie (wo) Fiscaal Recht beoogt een academische scholing te geven op het terrein van het belastingrecht, waarmee je je kunt voorbereiden op de fiscale beroepspraktijk. De master doet recht aan het maatschappelijke belang van het belastingrecht en de arbeidsmarktperspectieven voor fiscaal juristen.

Soort opleiding: Master

Master Fiscaal Recht opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Fiscaal Recht opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Fiscaal Recht-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Radboud Universiteit

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen