Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Financieel Recht

WO Financieel Recht

Binnen de studie Financieel Recht zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Financieel Recht wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Financieel Recht-gerelateerde opleidingen.

Master Financieel Recht

De universitaire masterstudie Financieel Recht is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de rechtspraktijk in de financiële wereld. Je bestudeert de financiële, fiscale en juridische aspecten van ondernemingen en financiële markten. Zo houd je je bijvoorbeeld bezig met beursintroducties, internationale financiële verslaggeving, fusies en overnames, financiële ethiek en beleggingen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 57
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 57.000

Master Financieel Recht opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Financieel Recht opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Financieel Recht-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud