Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Executive Master of Management in Education

WO Executive Master of Management in Education

Binnen de studie Executive Master of Management in Education zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Executive Master of Management in Education wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Executive Master of Management in Education-gerelateerde opleidingen.

Master Executive Master of Management in Education

De postinitiële masterstudie (wo) Executive Master of Management and Education uit diverse wetenschapsgebieden en verschillende sectoren verbreden je blikveld. De focus op praktische relevantie en toepasbaarheid (‘project-based learning’) brengt een fundamentele en vaak verrassende heroriëntatie op de eigen werkkring teweeg: deelnemers leren van buiten de organisatie naar binnen te kijken door de ogen van de stakeholders met als resultaat te leren object- en veranderingsgeoriënteerd te zijn. Het samenwerken met en leren van ervaren managers uit verschillende sectoren in een open en kritische sfeer leidt tot een hoogwaardig relatienetwerk. Deelnemers worden uitgedaagd om na te denken over de langere termijn ontwikkelingen in hun organisatie en de gevolgen daarvan voor hun (persoonlijke) positie als manager, zodat zij in staat zijn hun eigen koers uit te zetten en te varen.

Soort opleiding: Master

Master Executive Master of Management in Education opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Executive Master of Management in Education opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Executive Master of Management in Education-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

TIAS School for Business and Society
TIAS School for Business and Society

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud