Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Executive Master of Management and Organization

WO Executive Master of Management and Organization

Binnen de studie Executive Master of Management and Organization zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Executive Master of Management and Organization wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Executive Master of Management and Organization-gerelateerde opleidingen.

Master Executive Master of Management and Organization

De postinitiële masterstudie (wo) Executive Master of Management and Organisation is gericht op de zakelijke en financiële dienstverlening. In de studie staat een interdisciplinaire benadering van management- en organisatievraagstukken centraal. Je leert hoe je organisaties meer resultaatgericht en verantwoord kan vormgeven en aansturen.

Soort opleiding: Master

Master Executive Master of Management and Organization opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Executive Master of Management and Organization opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Executive Master of Management and Organization-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

TIAS School for Business and Society
TIAS School for Business and Society

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud