Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO European Private Law

WO European Private Law

Binnen de studie European Private Law zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in European Private Law wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de European Private Law-gerelateerde opleidingen.

Master European Private Law

De universitaire masterstudie European Private Law biedt een grondig inzicht in de ontwikkeling van het multilevel system van het privaatrecht in Europa. Daarnaast worden relevante inzichten uit andere disciplines (zoals economie, politiek) geïntegreerd in de discussie over juridische vraagstukken.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 58
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 58.000

Master European Private Law opleidingen

Lijkt het jou interessant om een European Private Law opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle European Private Law-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud