Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO European Master of Law and Economics

WO European Master of Law and Economics

Binnen de studie European Master of Law and Economics zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in European Master of Law and Economics wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de European Master of Law and Economics-gerelateerde opleidingen.

Master European Master of Law and Economics

De universitaire masterstudie European Master in Law and Economics is een studie die in een internationale samenwerking wordt aangeboden. De studie biedt in een interdiciplinair programma diepgaande kennis aan op het gebied van internationale en Europese wetgeving n combinatie met diepgaande economische researchmethodes.

Soort opleiding: Master

Master European Master of Law and Economics opleidingen

Lijkt het jou interessant om een European Master of Law and Economics opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle European Master of Law and Economics-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud