Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO European Law School

WO European Law School

Binnen de studie European Law School zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in European Law School wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de European Law School-gerelateerde opleidingen.

Bachelor European Law School

De universitaire bachelorstudie European Law School is gericht op Nederlands recht, Europees recht en op de verschillende Europese rechtsstelsels. Tijdens practica leer je theoretische kennis te vertalen naar praktijksituaties en verwerf je juridische vaardigheden, zoals het analyseren van wetteksten, rechterlijke uitspraken en het oplossen van casusposities. Er wordt van je verwacht dat je een goede actieve en passieve beheersing van het Engels hebt. Ook moet je beschikken over passieve kennis van de Franse en Duitse taal.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 640
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 320.500
Studenten aantal: 1622

Bachelor European Law School opleidingen

Lijkt het jou interessant om een European Law School opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle European Law School-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Maastricht University
Radboud Universiteit

Master European Law School

De universitaire masterstudie European Law School is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op diepgaande kennis van de Europese wetgeving, maar ook op begrip van de wetstelsels van een aantal grote landen in Europa.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 76
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 76.000

Master European Law School opleidingen

Lijkt het jou interessant om een European Law School opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle European Law School-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Maastricht University

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud